(VIDEO) “Obožavam kako igraš čoveče, reci porodici u Srbiji da te volim i poštujem”: Šekil O’Nil u ćaskanju sa Bobanom Marjanovićem

0

Košarkaš Dalas Maveriksa Boban Marjanović je nakon pobede nad Los Anđeles Klipersima u drugoj utakmici plej-of serije dobio priliku da govori za kultnu emisiju “Inside the NBA” na televiziji TNT koju vode Erni Džonson i legende lige Čarls Barkli, Šekil O’Nil, te Keni Smit, prenosi portal B92.

O’Nil nije krio oduševljenje centrom Maveriksa, pa je u pozitivnom tonu otvorio intervju sa Marjanovićem.

“Volim te, volim kako igraš, reci porodici u Srbiji da te volim i poštujem”, poručio je O’Nil, a zatim postavio pitanje.

“Da li je istina da su ti roditelji visoki oko 160 centimetara?”

Marjanović se nasmejao i kroz šalu odgovorio.

“Da, to je istina. Drago mi je što ste izabrali mene, a ne Luku… Šalim se, naravno. Ali, prvi put gostujem ovde i nervozan sam, odnosno, pomalo uplašen jer mi slušalice ne prikrivaju uši i glavu… Ako ih slomim, kupiću vam nove”, rekao je Marjanović.

O’Nil se potom raspitivao da li je Marjanović dobar skorer, s obzirom na to da je na osnovu njegovog iskustva “svako ko se preziva na ić i ko dolazi iz Srbije sjajan šuter”.


“Imao sam mnogo trenera u karijeri i od svakog sam nešto naučio. Iako ne šutiram mnogo na mečevima, nadam se da znam. I dalje radim na tome”, rekao je Marjanović i dodao da uživa u NBA ligi.

Mislim da uživam u svakom trenutku. Imao sam uspone i padove. Prvo sam igrao u Srbiji, pokušao sam napredujem. Naučio sam da uživam u svakom trenutku. Ako igram, dobro, ako ne igram pokušaću da pomognem na drugi način”, dodao je on.

Šekil O’Nil je u odjavi kratkog intervjua zatražio od Bobana da kaže “You rang”, što je novi nadimak srpskog košarkaša i ponovio da ga voli.