(VIDEO) “Niš, grad sa tri slova, na ulaz zatvor, na izlaz ludnica…”: Kako je gradonačelnik Leskovca naljutio Nišlije

10

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović na poslednjoj sednici Skupštine grada govorio je o postignutim rezultatima tog grada u prethodnoj godini. Iz jednog razloga, Nišlijama se to izlaganje nije dopalo.

Evo i zašto…

Niške vesti pišu da je prvi čovek Leskovca, govoreći o uspesima sportskih klubova, Narodnog muzeja, ali i o tome da je Leskovac postao sedište Akademije strukovnih studija južne Srbije, rekao da su ti rezultati takvi „kao da samo Leskovac postoji u Srbiji“.

„Ne, nego smo vredni i marljivi ljudi preuzeli odgovornost. I svi su ranije pričali, pa kako ne bi postao Niš sedište Akademije strukovnih studija južne Srbije kada je akademski grad, rek’o sam Niš valjda, znate Niš grad sa tri slova, na ulaz zatvor, na izlaz ludnica, to baš i nije neki grad…“, rekao je Cvetanović.

Niške vesti se pitaju da li je to gradonačelnik Leskovca mislio da ostali u Srbiji nisu vredni ni marljivi ljudi, možda veruje da Niš osim zatvora i ludnice nema „čime da se pohvali“, ili je zaboravio da i Leskovac na ulazu iz pravca Vučja ima zatvor, a da je bolnica u čijem sklopu i Odeljenje za psihatriju takođe na izlazu iz Leskovca prema Lebanu i Bojniku?

U svakom slučaju, čak i da se šalio nije primereno, pišu Niške vesti.

10 KOMENTARA

  1. Vazno da kupuju stanove u Nisu, grabe funkcije, i vode politiku. Ne pricam o gradjanim Leskovca koji su gospoda, vec o onima koje ni oni nece, a ulebi du se u Nisu. Recimo, predsednik glsvne Niske opstine Medijana. Politicki konvertit koji kvari sliku grada.

  2. Kada se napada Cvetanović napada se čitav jug srbije. Neuspeli pokušaj da izjava koja je izvučena iz konteksta postane senzacija. Ovo je samo šaljiva izjava kojom se potencira na pozitivnom rivalitetu gradova na jugu srbije. Mada mnogi od Cvetanovića mogu dosta da nauče u svakom pogledu.

  3. Čovek je pokušao da se našali, ne da bilo koga uvredi… Nema potrebe za negativnim kontekstom. Razumem da ima onih kojima ova šala nije smešna, ali je izvučena iz konteksta i “servirana” od strane novinara kao podrugljiva.

  4. Zaista ne vidim razlog za ovakvim negativnim reakcijama koje je izazvala sala gradonacelnika Leskovca.

  5. U poslednje vreme svaka gradonacelnikova izgovorena rec je provucena u novinskim clancima u negativnom kontekstu. U pitanju je sala naravno,ali novinari pokusavaju na sve moguce nacine da ga degradiraju,ali on svakako ima veliku podrsku svojih Leskovcana.

  6. Zato svi leskovcani kupuju stanove i Nis,zato sto ne valja!
    Leskovac,na ulaz paprike,na izlaz paprike!!

  7. Leskovacki ulazi – izlazi za Bojnik i Lebane ali i Vuce su samo corsokaci,,ti putevi ne vode nigde do planine i tu staju ,nema dalje,,pravi ulaz (izlaz za Leskovac je pravac Nis -Vranje,,sa ili bez autoputa,,a tu nema ni zatvor ni bolnica,,,,nije da se hvalimo ali istina si je istina ,,sem za ono grad sa tri slova,,nije tri nego 5,,Abe Nis

Comments are closed.