(VIDEO) Nebojša Zelenović prelomio: “Idemo na izbore u Šapcu…”

2
screenshot/fb

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović i predsednik stranke Zajedno za Srbiju saopštio je konačnu odluku o izlasku na lokalne izbore u tom gradu.

Zelenović je objavio video snimak svog obraćanja u kom je poručio da za ovu odluku ima punu podršku svojih saboraca u Šapcu.

“Imamo punu podršku naših saveznika, sa kojima smo i na prošlim izborima, učestvujući na jednoj izbornioj listi, građanima dali mogućnost da odbranimo normalan život u našem gradu”, rekao je Zelenović.

On je rekao i da je potpredsednik stranke Srđan Srećković glasao protiv te odluke i odmah potom istupio iz stranke.

Stranka Zajedno za Srbiju je član opozicionog Saveza za Srbiju koji je proglasio bojkot nastupajućih izbora na svim nivoima.

Zelenović je naglasio da će ZZS učestvovati samo na lokalnim, a da će bojkotovati pokrajinske i republičke izbore.

Doneli smo odluku da branimo naš Šabac!

Posted by Gradonačelnik Nebojša Zelenović – Grad Šabac – zvanična stranica on Недеља, 23. фебруар 2020.

Posle ove objave iz Saveza sa Srbiju je saopšteno da je “donošenjem odluke o učešću na lažnim izborima Zajedno za Srbiju sam sebe diskvalifikovao iz daljeg rada SzS i srpske opozicije koja bojkotuje izbore i poštuje obaveze prema gradjanima iz Sporazuma sa narodom”.

U saopštenju se navodi da “Savez za Srbiju nastavlja sa kampanjom bojkota lažnih izbora u celoj Srbiji i kao do sada poziva gradjane da nam se priključe u cilju stvaranja uslova za normalan život, za šta su  slobodni izbori osnovna pretpostavka”.

SzS je u septembru doneo odluku o bojkotu prolećnih lažnih izbora Aleksandra Vučića na svim nivoima: republičkih, pokrajinskih i lokalnih.

2 KOMENTARA

  1. Potpuno podržavam Zelenovića. Čovek izgradio Šabac i sada da ga preda neradnicima i parazitima?????Pa samo ako je lud

Comments are closed.