(VIDEO) “Najveći uspeh moje karijere”: Ljubav u ljubičastom i suzne oči Vlada Divca

1

Pre početka utakmice protiv Nju Orleans Pelikansa generalni menadžer Sakramento Kingsa, Vlade Divac, stajao je uzdrman aplauzima i ljubavlju “ljubičaste dvorane”.

“Ne razmišljate o ovome kada počnete da igrate košarku. Međutim, ovo je sigurno najveći uspeh moje karijere. Velika čast”, rekao je Divac i dodao da uživa dok gleda “Sakramentovu decu” i da je ponosan što je učestvovao u stvaranju sigurne budućnosti tog tima.

On je heroj tima koji je igrao čuveno finale sa Los Anđeles Lejkersima, njegov dres sa brojem 21 povučen je i istaknut na posebnom mestu, njegovi potezi iz fotelje predstavljaju svetlost na kraju tunela učmalosti u koju su Kingsi zapali.

Zbog toga je video koji je emitovan na video bimu u hali, pre početka utakmice protiv Nju Orleansa, izazvao tolike emocije.

Divac izabran na draftu, brada i nemirna kosa, uspesi sa reprezentacijom, Divac i Dražen, sezona iz snova sa Kingsima, druženje sa decom i neizbežan širok osmeh, na početku i na kraju – tako je prikazan novi član Kuće slavnih.

Dres sa brojem 21 osvetljen na krovu dvorane koja egzalitarno pozdravlja svog heroja.

1 KOMENTAR

Comments are closed.