(VIDEO) Martinović: “Za Tanju Fajon kao da onaj rat sa JNA u Sloveniji nije završen…”; Fajon: “Prijazna dobrodošlica. Ni kaj…”

0
Foto: Printcreen Twitter video / @tfajon

Evroparlamentarka Tanja Fajon, koja je učestvovala u međupartijskom dijalogu pod pokroviteljstvom Evropskog parlamenta krajem prošle godine u Srbiji, podelila je na Tviteru snimak narodnog poslanika Aleksandra Martinovića iz Skupštine Srbije u kom je on ocenio da ona ima animozitet prema Srpskoj naprednoj stranci.

Tanja Fajon je uz snimak napisala: “Prijazna dobrodošlica. Ni kaj…” (Prijatna dobrodošlica. Nema problema…”).

Aleksandar Martinović je rekao da Tanja Fajon “bez dvoumljenja, ima animozitet prema Srpskoj naprednoj stranci, iz ideoloških razloga, ali delom i zbog toga što dolazi iz države koja se nekada nalazila u sastavu SFRJ”.

“Nekako je moj utisak, možda nisam u pravu, da za nju, onaj rat, iz juna 1991. godine sa JNA u Sloveniji, još uvek nije završen. Čini mi se da ona nastavlja da ga vodi na neki drugi način, kritikujući apsolutno sve što dolazi kao predlog SNS-a”, rekao je Martinović u Skupštini Srbije.

Narodni poslanici danas na vanrednoj sednici razmatraju Predloge zakona o izmenama Zakona o izboru narodnih poslanika i Predloge zakona o izmeni Zakona o lokalnim izborima.