(VIDEO) Kolašinac i Ozil napadnuti noževima: Pljačkaši pokušali da otmu automobil, Kolašinac goloruk krenuo na njih

1

Fudbaleri Arsenala Mesut Ozil i Sead Kolašinac napadnuti su na ulicama Londona od strane naoružane bande koja je pokušala da otme automobil nemačkog internacionalca. Kolašinac je iskočio iz automobila da bi pojurio pljačkaše u ulici Platts Lane, negde oko 17 sati popodne. U klupskom saopštenju koje prenosi BBC navodi se da su čelnici u kontaktu sa obojicom igrama i da su “obojica dobro”.

U video-snimku koji kruži društvenim mrežama, vidi se da se Kolašinac goloruk suprotstavio dvojici muškaraca sa noževima. Igrač je iskočio iz automobila da bi se suočio sa maskiranim muškarcima koji su ih napali na motorima, piše BBC. Obojica napada su bila naoružana noževima i obojica su ih potezala na 26-godišnjeg Kolašinca. Prema nekoj verziji, Ozil je zatražio pomoć u obližnjem turskom restoranu, i da su radnici istrčali da pomognu. Napadači su pobegli.

Oglasila se i policija koja je potvrdila da su motociklisti pokušali da opljačkaju muškarca koji je vozio automobil.

Još uvek se traga za napadačima. Igrači su u restoranu Golders Grin dali izjavu policiji.

Kolašinac i Ozil nisu prvi fudbaleri koji su napadnuti na ulici. Godine 2016. napadač Vest Hema Endi Kerol imao je susret sa naoružanim napadačem na putu sa treninga do kuće.

1 KOMENTAR

Comments are closed.