(VIDEO) “Ključevi su kod Džamala i Nikole”: Jokić i Marej sprečili eliminaciju Denvera, rezultat je 3:2 za Jutu

0

Džamal Marej je ubacio 33 od svoja 42 poena u drugom poluvremnu tokom kog ni sekund nije izlazio sa parketa i tako je sprečio da Nagetsi budu eliminisani posle pet utakmica – trenutni rezultat je 3:2 za Jutu.

Plejmejker Denvera je bio nezaustavljiv i gotovo je ponovio odličnu četvrtu utakmicu kada je ubacio 42 poena. Iz igre je šutirao 17 od 26, uz osam asistencija od kojih je jedna bila upućena Nikoli Jokiću na šutu za tri poena, 23,6 sekundi do kraja. Bio je to trenutak kada je utakmica i zvanično rešena.

“Kada god on igra tako, mi pobeđujemo ili smo blizu pobede. Zato nam je potrebno da uvek bude na ovom nivou”, rekao je Jokić posle utakmice.

Dinamični tandem Mareja i Jokića nije bio spreman da već sada napusti babl. Rano je.

Jokić je fantastično otvorio meč sa 21 od ukupno 31 poena koliko je ubacio na ovom meču.

“Imali smo veliku želju da pobedimo i zbog toga smo došli do pobede, da, tako je jednostavno”, rekao je Marej.

U trenutku kada je utakmica bila izjednačena, pri rezultatu 101:101, on je ubacio devet vezanih poena, na 1:20 do kraja meča.

Nije bilo adekvatnog odgovora. Ni tada, ni tokom čitave utakmice.

Donovan Mičel je “ostao” na 30 poena, Džordan Klarkson je dodao 17, a Džo Ingls 13.

Kvin Snajder, trener Džezera, rekao je da je tim izgubio kompoziciju u trenutku kada je bio u prednosti i da ih je to koštalo.

Sa druge strane, Meloun je zadovoljan.

“Veoma važna pobeda za nas. Moramo da pronađemo način da pobedimo i u utakmicama 6 i 7. Ključevi su kod Džamala i Nikole”, rekao je Meloun.