(VIDEO) Klipersi servirali hladnu osvetu anemičnim Nagetsima: Jokić ostao na jedan skok od tripl-dabla

0

Kao da su se previše najeli za Božić, pa im je pao pritisak i nisu mogli da se razbude. Tako su Denver Nagetsi izgledali u prvom poluvremenu meča sa Los Anđeles Klipersima. Posle je bilo kasno za buđenje, iako je Džamal Marej odigrao poslednju četvrtinu koja je ličila na njegova izdanja iz babla.

Nagetsi su tako uspavano izgledali i protiv Sakramenta i očigledno je da na otvaranju sezone stvari nisu onakve kakvim su se nadali navijači Denvera.

Neko će reći – ali odigrane su samo dve utakmice, i biće u pravu.

Međutim, anemičnost, neki nedostatak energije i „flow“-a u igri, doprineo je da publika stvori takav utisak.

Jedini koji u timu Nagetsa ne izgleda tako je Nikola Jokić. On je povezao 24 poena, 9 skokova i 10 asistencija, ostavši na korak od tripl-dabla.

Njegov verni Sančo pansa Džamač Marej odigrao je prosečno prvih šest četvrina nove sezone, da bi se u drugom poluvremenu trgao, ali su Klipersi već poslužili hladnu osvetu.

Pogodili su 19 od 38 trojki, Lenard je ubacio 21, Džordž 23 poena, Batum i Ibaka su dali dobar doprinos i meč je završen rezultatom 121:108.

„Juče sam izazivao moje igrače, pokušavao da ih motivišem. Rekao sam im da bi trebalo da nam bude cilj da tokom sezone nijednom ne izgubimo dve utakmice zaredom. Bili smo beskrvni, depresivni i trebalo da budemo razočarani svojim nastupom“, rekao je nakon meča Meloun.