(VIDEO) “Kazins je Jokiću poslao poruku. Za njega je to bilo lično…”

Centar Voriorsa je u gotovo svim akcijama jedan na jedan izašao kao pobednik protiv srpskog centra, a bio je i najbolji igrač svog tima sa 28 postignutih poena

0
Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa savldali su Denver Nagetse u direktnoj borbi za prvo mesto Zapadjne konferencije, a presudnu ulogu na tom meču imao je “dvoboj” Demarkusa Kazinsa i Nikole Jokića.

Bila je očigledna namera aktuelnih šampiona da preko svog centra udare direktno na Jokića, i na neki način pošalju poruku pred plej-of. Kazins je na kraju bio i najbolji igrač svog tima sa 28 postignutih poena.

Jokić je odgovorio sa svega deset poena.

Jedna od najvećih zvezda Voriorsa Drejmond Grin prokomentarisao je po završetku utakmice upravo duel srpskog i američkog centra.

“Branili smo se dobro. Izašli smo s namerom da pobedimo, to smo i uradili”, kazao je Grin. “Kazinsova igra mi vraća osmeh na lice. Dominirao je u duelima sa Nikolom. Za njega je ovo bilo lično. Konstantno su se prozivali na terenu. Bugi je odradio odličan posao, nije mu dozvolio da igra svoju igru. To je frustriralo Nikolu.”

Zaista, u jednom trenutku Kazins se okrenuo ka klupi Nagetsa i pokušao da ponizi Jokića svojom gestikulacijom.

Srpski centar je ostao miran.