(VIDEO) “Bogdane, igrali ste za američku reprezentaciju…”; “Eh, to biste vi želeli…”. Dobro je kada se počne šalom…

0
screenshot

Priprema se nova NBA sezona, moguće jedna od najzanimljivijih u poslednjih nekoliko godina, a može se tu i koja decenija dodati, ali kako to već biva pre treninga u igravanja, ekipe imaju obavezu da se predstave medijima.

Takozvani “Medija dan” održali su Sakramento Kingsi, a jedan od centralnih igrača je bio naš Bogdan Bogdanović koji je igrama na Svetskom prvenstvu u Kini podigao očekivanja navijača iz glavnog grada Kalifornije.

Pričao je Bogdan o tome kako ovog leta prvi put dolazi poptuno zdrav – početak prošle sezone je propustio zbog povrede, što ga je sprečilo da ima još efektniju drugu sezone u NBA – dakle, kako je odgovorio na pitanje da li je 100 odsto spreman, u “naponu je 150 odsto i ide prema 300”. Pričao je o tome kako mu je drago što vidi momke sa kojima je igrao prošle godine i jedva čeka da se upozna sa novim saigračima – inače, GM Kingsa Vlade Divac je imao posla ovog leta i doveo četvoricu slobodnih agenata koji su “produžili klupu” – a dogodio se i jedan zanimljiv lapsus novinara koji je nasmejao Bogdana.

“Igrali ste na Svetskom prvenstvu u Kini ovog leta za Sjedinjene Američke Države…”, započeo je jedan od prisutnih izveštača.

Bogdan je slušao i kada je shvatio kakav je novinar napravio lapsus, uz široki osmeh odgovorio: “To biste voleli…”.

Kako je tekao prvi Bogdanovićev razgovor sa novinarima uoči nove sezone pogledajte u videu: