Vida Ognjenović o Lečiću: “Šokirana sam, jer ga poznajem dobro…”

4
Foto Screenshoot/Youtube

Književnica i rediteljka Vida Ognjenović rekla je da je šokirana informacijom da je glumica Danijela Štajnfeld u tužilaštvu otkrila kako ju je silovao njen kolega Branislav Lečić.

“Smatram da je to velika nepravda i neka igra. Mislim da je u pitanju politička igra. Šokirana sam, jer poznajem dobro Branislava Lečića i sa njim sa mnogo sarađivala, stoga smatram da je on poslednja osoba na svetu koju možemo osuditi za tako nešto”, navela je ona, prenosi Nova.rs.

Glumica Danijela Štajnfeld u Višem javnom tužilaštvu otkrila da ju je silovao njen kolega, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić, pbjavio je portal Nova.rs.

Štajnfeld je pre nekoliko dana pojavila u beogradskom Višem javnom tužilaštvu, na poziv tužioca kako bi dopunila svoj prethodni iskaz. Ona je, u prisustvu advokata, govorila o svom  traumatičnom iskustvu, o kom je javnost upoznala pre nekoliko meseci u svom dokumentarnom filmu, snimljenom u Americi gde trenutno i živi.

Štajnfeld je otkrila da je misteriozni silovatelj, čiji je identitet uporno skrivala od javnosti, glumac Branislav Lečić, navodeći da ju je napastvovao pre nekoliko godina dok je sa njim radila na jednom projektu,

Nakon saslušanja Štajnfeld, tužilaštvo treba da donese odluku kako će dalje postupati, a očekuje se da će Lečić biti pozvan da se izjasni povodom prijave glumice.

4 KOMENTARA

  1. Sram je bilo. Svi oni dobro znaju šta se dešava. Ona pokušava da izvuče neku političku korist za DS iz ove situacije. Sramno. u pitanju je život mlade osobe.

  2. Pedofil i ološ…Pa drage mame vi i dalje saljite decu kod ovakvih matorih i izopačenih likova.

  3. “To je za čast. Imaš li ti pojma ko sam ja?!”

    E moj Lecicu. tvoj osnovni problem je sto TI ne znas ko si, pa sam sebi dajes na znacaju, sto u stvari nema veze sa ovim sto se jeste ili nije dogodilo, nego uopste!

Comments are closed.