Vesić: “Starleta se bahati po Kopaoniku i zarazi još 20 ljudi, a mi zatvaramo nekog ko ima kafić u Resniku sa pet stolova…”

2
Foto: Printscreen N1

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić napisao je na svom Fejsbuk nalogu, posle sednice Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa, da “Beograd neće biti zatvoren na pet dana”.

Vesić je, uoči sednice Kriznog štaba, na TV Prva rekao da neće dozvoliti zatvaranje glavnog grada zato što se na Kopaoniku ne poštuju mere i kafići rade do pet ujutro.

„Taj koji je otišao na Kopaonik i zarazio se, on je, bre, individualno odgovoran. Ko ih je bio po ušima da idu na Kopaonik? Ko ih je bio po ušima da idu po klubovima tamo do 5 ujutru“, upitao je Vesić.

„Sad cela država treba da se bavi njima, koji inače nisu razmišljali ni o sebi, ni o drugima, i sada ćemo mi da zatvorimo nekog ko ima kafić u Resniku sa pet stolova i cela mu familija živi od toga zato što se neka starleta bahati po Kopaoniku i dođe zaražena i zarazi još 20 ljudi. Pa, stvarno to nije normalno. Mogu da se ljute na mene koliko god hoće, ja to neću dopustiti“, poručio je zamenik gradonačelnika Beograda.

Krizni štab za suzbijanje epidemije koronavirusa odlučio je danas da preporuči Vladi Srbije da ugostiteljski objekti i tržni centri u celoj zemlji tokom vikenda rade do 14 sati.

Nakon okončanja sednice, salu su napustili predstavnici političkog dela Kriznog štaba – ministri i zamenik gradonačelnika Goran Vesić, između ostalih – ali je medicinski deo Štaba ostao da “veća” u sali u Palati Srbija.

2 KOMENTARA

Comments are closed.