Vesić pred sednicu Kriznog štaba: Tražićemo da se rad ugostiteljskih objekata produži za dva sata

1
Foto: Printscreen N1

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić, uoči sednice Kriznog štaba najavio je da će Grad Beograd sutra ponovo tražiti da se produži radno vreme ugostiteljskih objekata za dva sata, do 22 sata.

Vesić podseća da kriza izazvana epidemijom korona virusa utiče na ekonomiju.

“Razumem da medicinski deo Štaba ima svoje argumente i da je protiv popuštanja mera, ali kriza koju je izvazvao virus kovid 19 nije samo zdrastvena već i ekonomska i stoga se prilikom donošenja odluka o merama moraju uzeti u obzir i argumenti privrede. Sada kada se vidi “svetlo na kraju tunela” i kada je počela imunizacija, vreme je da se produži radno vreme bar do 22 sata”, ponovio je Vesić zahtev na Fejsbuku.

Sednica Kriznog štaba zakazana je za sutra u 13 sati u Palati Srbija.

SPECIJALNO IZDANJE NEDELJNIKA NA SVIM KIOSCIMA: Hrabro i potresno svedočenje Milene i drugih devojaka o sistematskom zločinu kakav Beograd ne pamti. Cela priča o zlostavljanju, manipulaciji i prevari “vrsnog pedagoga” Miroslava Aleksića…

SVI ČITAOCI NA POKLON DOBIJAJU I KNJIGU O JOVANKI BROZ

1 KOMENTAR

  1. Aman vise kao papagaj ponavljas jedno te isto. Zapenio si da produze do 22h jao da je pitanje zivota ili smrti. Kazi vec hednom za koga lobiras i od kog si uzeo novac da bi pogurao da se produzi rad kaficima do 22h. Jel vidis koliko si providan. A izgovor ti je smesan i jadan.

Comments are closed.