Veselinović predao Fabriciju svoj i pozive za glasanje svoje porodice: “Jer podržavate Vučića…”

0
Foto: Printscreen N1

Predsednik organizacije Pokret za preokret Janko Veselinović predao je predstavnicima šefa Delegacije Evropske unije u Beogradu Sema Fabricija pozive za glasanje njemu i članovima porodice, kao znak protesta zbog toga što Fabrici i EU “na direktan način podržavaju vlast Aleksandra Vučića”, preneo je N1.

“Vučić ne bi do sada opstao da nema podršku ljudi poput Fabricija, Olivera Varhelja, Dejvida Mekalistera, koji se prilikom dolaska u Beograd dobro ugosti i provede sa predstavnicima režima, i to je sve što oni čine za Srbiju”, konstatovao je Veselinović.

Prema njegovom mišljenju, Srbija je sve više na putu ka kineskoj provinciji i demokratiji, i oni su zaslužni što građani Srbije sve manje veruju u EU.

Veselinović je poručio da to nije samo apel EU, nego evropskoj javnosti i građanima, da njihovi predstavnici koje plaćaju, “gaje evropodobne diktatore ovde, u Podgorici, pa čak i u nekim zemljama EU”.

“Moja porodica i ja nećemo glasati na ovim izborima, kao i brojne porodice u Srbiji, jer čuvamo dostojanstvo i čast, svoje lično i u Srbiji. Ne želimo da učestvujemo na lažnim izborima i predstavi Vučića”, naglasio je on.