“Veče sevdalinki” tradicionalno i ove godine: U Sava centru 8. novembra

0
Foto: Promo

Tradicionalni koncert “Veče sevdalinki” i ovde godine će okupiti eminentna imena sevdaha i predstaviti beogradskoj  publici kultne pesme.

Publika će 8.novembra u Sava Centru uživati u  ovoj emotivnoj večeri koju će predvodi doajen Nedžad Salković, ali tu su i druga velika i prepoznatljiva imena: Nedeljko Bilkić, Biljana Krstić, Enes Begović, Azra Husarkić, Ringo Hamidović i mnogi, mnogi drugi uz pratnju orkestra maestra Dinka Mujanovića.

“Radujem se tradicionalnnom koncertu koji se već godinama održava u Zagrebu i Beogradu. Znam da ima puno ljubitelja divne i kvalitetne muzike, i jedva čekam, i ja i moje kolege, da razmenimo emocije i da pevamo zajedno.” izjavio je Nedžad Salković koji je prošle godine proslavio 60 godina karijere

Vrsni muzičari Vas pozivaju da dođete i da uživate u pesmama koje su bogate harmonijom, koje su melanholične, nabijene emocijom : Ne klepeći nanulama, Moj dilbere, Snijeg pade na behar na voće, Jutros mi je ruža procvetala, Mito bekrijo, Put putuje Latif aga, Čudna jada od Mostara grada i mnoge druge.