Vanredno zasedanje FON-a: Etička komisija tog fakulteta u ponedeljak o doktoratu Siniše Malog

1
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Dekan Fakulteta organizacionih nauka (FON) zakazao je vanredno zasedanje Nastavno-naučnog veća tog fakulteta za ponedeljak, 28. oktobar, kada će se članovi tog veća izjasniti o izveštaju Etičke komisije FON-a, a u vezi sa doktoratom ministra finansija Siniše Malog.

“Neposredno nakon izjašnjavanja Nastavno-naučnog veća FON-a, javnost će biti obaveštena o ishodu, a mišljenje će biti prosleđeno Etičkom odboru Univerziteta u Beogradu, koji je ovlašćen za donošenje odluke”, piše u saopštenju FON-a.

U saopštenju FON-a navodi se da je u procesu utvrđivanja postojanja povreda Кodeksa profesionalne etike Univerziteta u Beogradu, Stručna komisija 23. oktobra arhivi FON-a ostavila svoj izveštaj, te da je nakon toga od Etičke komisije FON-a zahtevano da dostavi svoj izveštaj sa mišljenjem.

“Iako je propisani rok za dostavljanje izveštaja i mišljenja Etičke komisije FON-a 30 dana, dekan FON-a je zahtevao izjašnjavanje Кomisije po hitnom postupku i za 28. oktobar je zakazao vanredno zasedanje Nastavno-naučnog veća”, navodi se u saopštenju.

1 KOMENTAR

  1. Ono, jes, mora nesto da se radi na temu populizma za narod, pred izbore.
    Leteo je taj i sa mesta direktora, aerodroma li bese, onomad, iz istog razloga.
    Ali ne sekiram se ja za njega, sve i da da otkaz iz moralnih razloga, ako je lazirao – a sve se bojim da hoce – taj se uvek doceka na noge!

Comments are closed.