Uživajte u sladoledu i poklonite kvalitetniji obrok korisnicima Narodnih kuhinja

  0

  Pomagati drugima i biti human je uvek važno, ne samo u teškim situacijama.  Život nas stalno uči da su solidarnost, empatija i podrška na listi vrlina koje bi trebalo da gajimo kod sebe i svoje dece.

  Ako do sada niste imali priliku da date svoj lični doprinos tome da se neko zbog vas i vaših dela oseća bolje, onda je možda baš danas vreme da to učinite. Evo od čega da počnete: jednostavno, okupite svoje najdraže, pripremite dobro raspoloženje i u njemu, uz osmeh i uživanje, podelite Quattro sladoled.

  Kako ćete na taj način pomoći onima kojima je pomoć neophodna? Za to se pobrinula kompanija Frikom koja je u saradnji sa Crvenim krstom Srbije organizovala akciju u okviru koje potrošači kupovinom sladoleda Quattro 1650ml učestvuju u doniranju sredstava za poboljšanje kvaliteta kuvanih obroka za korisnike Narodnih kuhinja u Srbiji. Akcija traje od 22. maja do 22. juna 2020.

  Vaša radost podeljena uz omiljene ukuse Quattro sladoleda može postati zadovoljstvo korisnika Narodne kuhinje nakon kvalitetnijeg toplog obroka.

  U 77 organizacija Crvenog krsta širom Srbije za preko 30.000 korisnika pripremljeno je više od 7.000.000 toplih kuvanih obroka. Ove godine, stvari mogu biti bolje zahvaljujući svima nama.

  Kupovinom Quattro sladoleda zajedno možemo doprineti tome da korisnici Narodnih kuhinja dobiju još kvalitetnije obroke.