“Uz dužno poštovanje nije teško biti najelegantniji trener u Italiji, ja bih da budem najbolji…”

0
Profimedia

Siniša Mihajlović je konačno imao razlog da sa osmehom govori o predstavi izabranika u dresu Bolonje nakon trijumfa nad Veronom sa 1:0, a nije govorio isključivo o fudbalu.

Prošlo je gotovo dva meseca od kada je Verona slavila poslednji put istovetnim rezultatom protiv Krotonea 29. novembra 2020. Miha je zbog toga bio izuzetno raspoložen i detaljan:

“Voleo bih da se zahvalim treneru Ivanu Juriću i da mu čestitam, jer je bio iskren kada je rekao da smo igrali bolje. Ne bi svi to rekli, a zaslužuje mnogo poštovanja zbog iskrenosti”, rekao je Mihajlović za “Skaj sport Italija”, a prenosi protal Nova.rs.

Objasnio je da su u prethodnaa dva meseca igrali bez nekoliko važnih igrača, što je dosta uticalo na igru.

Mihajlović je često nosio kapu tokom borbe sa leukemijom, a tu naviku je nastavio i u trenutku kada je pobedio bolest i sve to ostavio iza sebe. Njegov prijatelj Bili Kostakurta se našalio u studiju da je u ovom trenutku najelegantniji trener u Seriji A trenutno.

“Uz dužno poštovanje, nije teško biti najelegantniji trener u Seriji A. Više bih voleo da budem najbolji nego najstilizovaniji, ali to nije neki kompliment! Tu ne postoji takmičenje”, rekao je Mihajlović.

SPECIJALNA NOVOGODIŠNJA AKCIJA

104 NEDELJNIKA i 12 poklon knjiga po neverovatnoj ceni od samo 11.999 dinara!

52 NEDELJNIKA i poklon knjiga “ISTORIJA 21. VEKA” za samo 7.999 dinara!