Uhapšen muškarac koji je sinoć udario ženu ispred zgrade Skupštine

0
Beograd, 11.05.2020. - Pripadnici Zandarmerije ispred Skupstine Srbije razdvajajui pristalice Srpske napredne stranke od druge grupe. Samostalni poslanik Skupstine Srbije Miladin Sevarlic stupio je juce u strajk gladju zbog nemoguccnosti da pokrene skupsinsku raspravu o povredama teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije u juznoj pokrajini Kosovu i Metohiji, a u tome mu se pridruzio poslanik i vodja Dveri Bosko Obradovic. Ubrzo su im se ispred ulaza u Dom narodne skupstine prikljucili poslanici Srpske napredne stranke Sandra Bozic i Aleksandar Martinovic, koji zahtevaju pokretanje istrage protiv Boska Obradovica zbog nedavnog ometanja poslanika da prisustvuju sednici skupstine. (BETAPHOTO/LUKA FILIPOVIC/DS)

Muškarac koji je udario ženu tokom večerašnjeg okupljanja ispred zgrade Skupštine Srbije je uhapšen, navode iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak kako pristalica SNS udara ženu, a mnogi su insistirali da hitno bude sankcionisan.

Ispred zgrade Skupštine Srbije žandarmerija je vsinoć razdvajala pristalice Srpske napredne stranke i manju grupu ljudi koja je došla da pruži podršku lideru Dveri Bošku Obradoviću.