Udružena opozicija podržava Lutovca i DS: “Neki bivši i sadašnji članovi pokušavaju da preuzmu stranku nelegalno”

1
(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS)

(Beta) – Udružena opozicija Srbije (UOPS) saopštila je da podržava Demokratsku stranku i njenog legalnog predsednika Zorana Lutovca u borbi protiv “pokušaja nelegalnog preuzimanja stranke kroz lažne izbore nereprezantativne manjine bivših i sadašnjih članova”.

UOPS je ocenio da je Demokratska stranka na čelu sa Zoranom Lutovcem “jedan od stubova borbe za normalnu Srbiju, što su dokazali kroz borbu za slobodne i poštene izbore, doslednost u bojkotu lažnih izbora i doprinosu jedinstva opozicije u borbi protiv štetočinskog režima Aleksandra Vučića.”

“Zbog toga je na meti režima Aleksandra Vučića, svih njegovih medija i tabloida. Sa druge strane svi oni koji rade protiv takve Demokratske stranke i jedinstva opozicije dobijali su njegovu punu podršku. To odlično prepoznaju članovi Demokratske stranke, ali i demokratska javnost”, navedeno je u saopštenju.

Udružena opozicija je najavila da će sa dešavanjima u DS upoznati partnere u Evropskoj uniji i drugim zemljama, kao i međunarodne institucije koje se bave vladavinom prava.

1 KOMENTAR

  1. Добро је да је УОС изашао са овим саопштњем. Српски Саруман је мало сузбијен, али његова моћ после подршке вашингтонског Саурона опасно расте. Слабашни и покилави УОС се ипк огласио како треба, изгледа ми пре свега заслугом прилично онемоћалог нам Ђиласа. Приметио сам да Вук Јеремић не пропусти никада прилику да не уради баш ништа добро за опозициону ствар.

Comments are closed.