“Učestvovaću u kampanji, ali u slobodno vreme…”

0
BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/DS

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da želi da učestvuje u kampanji za parlamentarne izbore, ali da će to raditi isključivo u slobodno vreme, kako ne bi mešala svoje članstvo u Srpskoj naprednoj stranci (SNS) sa radom u Vladi.

“Želim da imam ulogu u kampanju, ali to ću morati da radim u slobodno vreme, ne u radno vreme”, kazala je ona na Kopaonik biznis forumu.

Naglasila je da će posebno voditi računa da ne vodi funkcionersku kampanju i da ne meša svoje članstvo u SNS sa radom u Vladi Srbije.

Brnabić je kazala da je zadovoljna radom Vlade Srbije i ocenila da je dobro što je Vlada “izgurala ceo mandat od četiri godine”.

Ona je ocenila da su stvoreni osnova i smernice za buduću vladu o tome kako treba da se nastave reforme u Srbiji i šta su prioriteti.

Prema njenim rečima, i kada se raspišu izbori, Vlada će nastaviti da radi nesmetano, jer je u punom mandatu, tako da može da donosi odluke.

“Zadovoljna sam radom Vlade. Da li je moglo bolje? Uvek može bolje. Mogli smo da radimo još efikasnije, mogli smo da radimo u boljoj koordinaciji”, rekla je Brnabić.

(Beta)