“U poslednja dva dana izdešavale su se neke stvari, ali smo morali bolje da reagujemo…”: Bogdan Bogdanović dan posle Argentine

0
Foto: FIBA Mundobasket

Dan posle bolnog poraza je najteži.

Najbolji košarkaš Srbije Bogdan Bogdanović, u razgovoru za Mozzart sport govorio je o mogućim uzrocima poraza od Argentine u četvrtfinalu Mundobasketa.

Srbija je ponovo odigrala slab meč u svim elementima, a Bogdan Bogdanović ponovo nije imao adekvatnu podršku celog tima.
“Težak poraz…”, počeo je Bogdanović.
“Teško je pričati posle poraza. Svi sad mogu da pričaju sve, zašto smo izgubili. Poraz je došao u pogrešnom trenutku. Šteta. Bila je dobra atmosfera, ali kroz dva dana su se izdešavale neke stvari koje su nas malo poremetile. Mi smo profesionalci, morali smo bolje da reagujemo i odigramo utakmicu”, rekao je on.

Ipak, Bogdanović je naglasio da ne može da navede jedan konkretan razlog za poraz.

“Ne mogu sad jedan razlog da navedem. Teško je bilo šta reći. Svi smo krivi za ovo, podjednako. Veliko iskustvo za sve”.

On je ipak, kao i posle utakmice, naglasio da su oni profesionalci i da su do kraja prvenstva preostale još dve utakmice.

“Kraj je borbe za medalju, mi smo došli po nju. Šta je, tu je. Dešava se i najboljima. Treba s ponosom da se vratimo kući, da odigramo ove dve utakmice kako treba”, zaključio je Bogdanović.