“U petak je stanje bilo toliko loše da je sam tražio da ga odvedu kod doktora. Proveo je dva dana na aparatima…”: Savetnica predsednika Srbije o njegovom zdravstvenom stanju

0
Foto: Nedeljnik

Savetnica predsednika Srbije Aleksandra Vučića govorila je tokom gostovanja u emisji Hit tvit na TV Pink, o njegovom zdravstvenom stanju, kao i o reakcijamajavnosti na to što je predsednik Srbije primljen u bolnicu zbog kardiovaskularnih problema.

“Bio je jako težak vikend. U petak je njegovo stanje bilo jako loše. Toliko je bilo loše da je sam tražio da ga odvedu kod doktora, čovek koji nikada ne priznaje bolest, pod temperaturom smo trčali sa njim po belom svetu. Tražio je da ga odvezu na VMA. Jutros smo saznali rezultate, proveo je 2 dana na aparatima. Danas je malo bolje, moraće da uzima terapiju koja mu je prepisana. Nadam se da ćemo nekako prevazići ovo sve”,  rekla je Suzana Vasiljević, medijska savetnica predsednika Vučiča.

Ona je dodala da su mu pisali brojni ljudi iz sveta politike, a navela je između ostalih i: Makrona, Merkel, Erdogana, Pahora, Ramu i Dodika.

“Svi su mu pisali. Od velikih svetskih lidera do građana koji brinu. Nadam se da je gledao te poruke. Veći deo javnosti je bio zabrinut za njega. Nećemo se obazirati na negativne komentare”,rekla je Vasiljević.

Savetnica predsednika Srbije osudila je “one koji su raspirivali mržnju” i zamolila sve da “puste čoveka da bude bolestan u miru”.