“U Budvi se brani Crna Gora…”: Gradonačelnik sa nogom u gipsu, pušten posle privođenja i sukoba sa policijom

1
Foto Screenshoot/Facebook

Gradonačelnik Budve Marko Carević, predsednik Skupštine opštine (SO) Budva Krsto Radović i ostali funkcioneri Opštine Budva pušteni su na slobodu. Carević je odvezen u bolnicu iz koje je izašao sa štakama i nogom u gipsu.

Carević je kazao da su oslobođeni krivične odgovornosti. Svi su pušteni, osim njegovog sina koji je, kako je kazao, navodno napao službeno lice.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=267296954608388

Carević je kazao da će sutra doći u Opštinu na svoje radno mesto i pozvao da ostanu ispred zgrade Opštine i da tako iskažu bunt, piše “Vijesti“.

Carević je pozvao sve da u nedelju dođu na litije.

Ranije danas, Carevića, Radovića i sekretara za investicije u Opštini Budva Mladena Mikijelja, policija je izvela na sporedni izlaz stanice policije, smestila ih u auto i odvezla.

DF je to, ne odstupamo ni za pedalj!!!Bato, idemo dalje u nove bitke!!!

Posted by Ksenija Mandic Kljajic on Среда, 17. јун 2020.

Ispred stanice policije su bili neredi pošto su je građani okružili, a policajci stavili gas maske.

Potpredsednik Demokrata i odbornik Dragan Krapović je pozvao građane da ostanu istrajni i ostanu, te pozvao predstavnike svih partija da dođu u Budvu, jer se tamo, kako je rekao, brani demokratija.

“Dođite u Budvu, u Budvi se brani Crna Gora. Ostanite ovde i onemogućimo vojnoj hunti Mila Đukanovica da otme Budvu”, dodao je on.

On je kazao da su opštinskim funkcionerima u risanskoj bolnici konstatovane povrede, ali da su oni generalno dobro.

1 KOMENTAR

Comments are closed.