Tužilaštvo proverava navode tvita Vesne Pešić

3
Foto: Printscreen N1

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je odeljenju za Visoko tehnološki kriminal da istraži sporne navode Vesne Pešić objavljene na društvenoj mreži Tviter.

“Javni tužilac je naložila da se preduzmu sve mere u skladu sa zakonom. Slede provere da li ima elemenata krivicnog dela za postupak koji bi se vodio po službenoj dužnosti”, rekla je za Tanjug portparolka tužilaštva Irena Bjeloš.

Predmet je formiran u subotu odmah nakon objave tvita na nalogu V. P, precizirala je Bjeloševa.

Pešićeva je na svom nalogu napisala: “Hajde bre da vas vidim šta ćete kada se proglasi doživotnim predsednikom. Dok tviteraši bezbrižno tviterišu. O tome ne mislite. Eno ga Putin baš to radi. Ako Brnabićka da ostavku, da znate – sprema se doživotni Vučić. E, nema tu bojkota, samo cev u glavu”.

3 KOMENTARA

  1. To je jednostavno nezamislivo od jedne kobjagi politicarkei demokrate. Ona je vulgrna, nekulturna, primitvna , sama sebe je upropastila ovim tviterom. Treba je ukloniti i bijkotovati u svim vrstama medija.

  2. Ima uhapsite je jer mene biste uhapsili isti dan bez provere Pred zakonom treba da smo svi isti ili mozda nismo Ako je ne uhapsite onda nemamo drzavu koja stiti predsednika

    • Ма ухапсили би они њу одмах, да претходно нису “жмурили” на милион случајева где тужилаштво није штитило државу од криминала председника и његове братије на власти. Сад чекају “миг” шта да раде. А овако, видело би се у народу да је та “правда” некако селективна, а то баш и није добро ни за власт, па сада одмеравају.

Comments are closed.