Trifunović: Mogli su samo rusku salatu i prasetinu u krvi da mi nađu

0
Foto Nedeljnik

“Apelujem na tabloide da me više ne nazivaju ‚’propalim narkomanom’, jer je očigledno da sam veoma uspešan narkoman”, ironično je za Danas prokomentarisao Sergej Trifunović naslovnice jučerašnjih tabloida koji su pisali o nesreći koju je izazvao pošto je udario parkiran autobus GSP-a.

“Ništa to mene ne iznenađuje. Pa ako verujemo takvim medijima, ja se drogiram više od 20 godina. Da je to tačno, bio bih mrtav još ’97”, kaže za Danas poznati glumac i lider PSG.

Na pitanje da li su mu nakon što je otišao u policijsku stanicu zaista vadili krv, i koliko uopšte ima istine u pisanju tabloida, on je rekao da ima istine „onoliko koliko hoćete da ima“.

“Da su mi vadili krv, mogli su samo rusku salatu i prasetinu da mi nađu”, podvlači Trifunović.

Sergej Trifunović je u ponedeljak uveče udario u parkiran autobus GSP-a u blizini benzinske pumpe „Dejtonka“ na Novom Beogradu.

U dogovoru sa vozačem autobusa pozvali su policiju ali je Trifunović, smatrajući da će joj trebati minimum pola sata da izađe na lice mesta, kako je objasnio, otišao do svog stana da otvori majstorima vrata jer mu je u stanu bila poplava.

Trifunović je potom otišao u policiju i dao iskaz o saobraćajnoj nezgodi.