“Tražim da građani Srbije budu vakcinisani protiv korone istom vakcinom kao i Francuzi, Nemci…”

8
(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO)

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas pozvao je danas vlasti Srbije da za građane obezbede iste vakcine kakve će imati Evropska unija (EU).

“Tražim da građani Srbije budu zaštićeni od koronavirusa istom vakcinom kojom će biti zaštićeni građani Nemačke, građani Francuske, građani Velike Britanije, i drugih razvijenih zemalja Evrope i EU”, napisao je Đilas u izjavi.

“Ako oni (u EU) tu vakcinu daju svojoj deci, onda je to garancija da zaista nema nikakve neželjene efekte, da je zaista prošla sva testiranja”, ocenio je on.

Đilas je naveo da je njegova stranka pre nedelju dana zatražila od Evropske komisije da zemlje Zapadnog Balkana “uđu u paket nabavke vakcina za EU”.

(Beta)

8 KOMENTARA

  1. Samo dobrovoljno vakcinisanje Mi odlucujemo sta hocemo a sta necemo Sve ostalo je krsenje ljudskih prava

  2. Dijana, ne kaze se lopovu nego lopove. A ostalima potuka , svako neka prima vakcinu ako zeli i koju zeli.

  3. Ivan,Dijana,Kole, a kada je to taj ,,lopov,, Djilas bio na vlasti ,osim na lokalu u BG. Lupate gluposti i laži kao i Vučić.Jadno.

    • Ja nigde nisam napisao da je lopov. Banda, jedne druge ne hapsi i ne dokazuje lopovluk, tako da ni ja nemam argumente da ga nazovem lopovom. Da je lopov bio bi valjda u zatvoru do sada. Samo kazem da lupa gluposti. Ja cu da primim prvu vakcinu koja se pokaze bez nuspojava. Bas me briga da li je sa Marsa ili iz Kine ili SAD… bitno je da radi posao bez nuspojava. Kao da su na zapadu svu pamet posisali…

  4. E jesi bistar Djilase. Dok mi od njihovih gradjana dodjemo na red za vakcinu – pisi propalo… Mozda tamo 2023… ko prezivi pricace… Mada, i tvoju vlast smo preziveli…

  5. Djiki kupi sto je najbolje za narod, pokazi se i vrati deo onoga sto si im oteo dok si zario i palio.

Comments are closed.