Trampova nećaka za francuski radio: “Donaldovo psihičko stanje će se pogoršati”

0
Foto: Profimedia

Meri Lea Tramp (Mary Trump), nećaka odlazećeg američkog predsednika Donalda Trampa koji odbija da prizna poraz na predsedničkim izborima održanim 3. novembra, izjavila je danas da Tramp ima mentalne poremećaje koje trenutna situacija neće ublažiti, već upravo suprotno.

“Donald Tramp zaista ima mentalne poremećaje, koje trenutna situacije neće ublažiti već suprotno, pogoršati”, rekla je Meri Tramp u izjavi za francuski radio Evropa 1 (Europe 1). 

“Zbog toga već dugo mislim da on ne samo da nije stvoren za taj posao, već je opasan za našu zemlju”, rekla je Trampova nećaka koja je po zanimanju specijalista za kliničku psihologiju. 

Prema njenim rečima, Trampu neće biti bolje. “Treba podsetiti, a to ne kažem da bi se stvorila empatija prema njemu, da se Tramp nalazi u situaciji koju nikada do sada nije imao. Prvi put u životu mora da se suoči sa porazom protiv kojeg ne može ništa da učini. Iskreno, mislim da ga to mnogo plaši”, dodala je ona. 

Meri Tramp je dodala da ne veruje da će se on ponovo kandidovati na predsedničkim izborima 2024. godine. “Čula sam od drugih ljudi a i od njega da će se možda kandidovati 2024. godine. Pored drugih problema, on ima psihološke poremećaje koji nisu nikada lečeni i vremenom će se pogoršati”, dodala je ona.

Ona je ove godine objavila knjigu “Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man” (Suviše i nikad dosta: Kako je moja porodica stvorila najopasnijeg čoveka na svetu) u kojem je otkrila porodične mračne tajne Trampovih.

Meri Lea Tramp je ćerka Trampovog starijeg brata Freda Trampa.