“Tramp u visokoj fotelji, oni meni dodaju stolicu, ja sedam… Zamislite da sam pitao što nemam fotelju kao vi…”

1
Beta -AP Photo/Evan Vucci

Predsednik Aleksandar Vučić u današnjem obraćanju osvrnuo se i na stolicu u kojoj je sedeo u Beloj kući tokom razgovora sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, što su mnogi komentarisali dok je na društvenim mrežama izneto mnogo primedbi na način na koji je prvi čovek SAD dočekao delegacije Srbije i tzv. Kosova.

“Došao sam u Belu kuću, uveli su nas u Ovalnu sobu što je posebna čast, privilegija. Međutim, meni je veća privilegija ovaj sporazum, šta nudimo narodu, šta možemo da kažemo našim ljudima, šta je rezultat”, rekao je na Vučić, prenosi Blic.

Tu su bili Majk Pens, senator Džonson, Grenel, kompletan vrh SAD…

“Tada nas uvode na bilateralni razgovor. Tramp u visokoj fotelji, oni meni dodaju stolicu, ja sedam. Imali smo normalan razgovor, branio sam i naš odnos sa Kinom, slušao me predsednik SAD…”, ispričao je Vučić.

“Zamislite da sam rekao ‘a što je moja stolica uska i mala, što nemam fotelju kao vi’. Šta da sam rekao ‘meni je mnogo važnija stolica, odoh ja odavde’”, rekao je.

Kako je dodao “ne zna zašto je stolica smetala ovima iz drugih zemalja”.

“Ne sanjam stolice, ne maštam o niskim strastima. Mogao sam da stojim ako je trebalo”, dodao je Vučić.

1 KOMENTAR

  1. А јел’ те Путин ставио на хоклицу да седиш ? Можда Си ? У таквим приликама, без обзира о коме се ради, поштује се равноправност партнера. Ја никада нисам видео ниједног председника у посети Вашингтону да седи у таквој столици. Зашто ти Гренела не ставиш на такву столицу него седите на истим ? Немап пара да купиш већу ?

Comments are closed.