Tradicionalni Dražin horoskop, prva glava – Vučić i Đilas: “Ko će na 24 Kitchen, a ko da se posveti molitvi?”

Deset, devet, osam, sedam, šest, pet, četiri, tri, dva, jedan, nula! Ako tokom 2021. godine zateknete Krizni štab kako odbrojava unazad, budite sigurni da smo opet pobedili ono što smo već pobedili. Ako ne, bar budite sigurni da ćete u novoj godini nešto ubosti. Možda sedmicu na lotu. Sasvim sigurno, ako vi ništa ne ubodete, nešto će ubosti vas. Važno je samo da stignete na red.

ALEKSANDAR VUČIĆ Toliko ste respiratora nabavili da biste u ovoj godini mogli da im date status nacionalne manjine, pa da respiratori osnuju Srpsku respiratorsku stranku (SRS), koja bi postala novi koalicioni partner SNS-a, a i podsećala bi vas skraćenicom na mladost. Ako nastavite da se slikate za Instagram sa svim nacionalnim jelima koja volite, moguće da ove godine gostujete i na jedinoj televiziji na kojoj do sada niste gostovali – 24 Kitchen. To što većina građana od vas ima tikove, ne znači da morate otvoriti nalog na TikToku. Imaćete uspehe na emotivnom planu, nabacuje vam se jedan mišićavi muškarac s Novog Beograda, vaterpolista u penziji. Srećom, nema zadnje namere, on bi samo koaliciju. Ne morate sve sami, ali to ne znači da ne možete.

DRAGAN ĐILAS Pitanje za milion dolara, pardon, pitanje za 619 miliona evra je: kako vama Saturn uđe u drugu ili treću kuću, kad imate najmanje 35 nekretnina? Saturn mora da je totalno zbunjen tim vašim silnim kućama, pa vam zato ne možemo reći u koju kuću vam je tačno ušao Saturn, jer smo i mi zbunjeni. Posvetite se religiji. U ovoj godini što više vremena provedite u crkvi, najbolje u Eparhiji diseldorfskoj i cele Nemačke, pa će vam Bog podariti idealnog predsedničkog kandidata za sledeće izbore. Samo mu se što više molite. Pardon, samo ga što više molite. I uspećete.

Ceo Dražin horoskop pročitajte u novogodišnjem dvobroju Nedeljnika koji je od srede, 30. decembra na svim kioscima.

SPECIJALNA NOVOGODIŠNJA AKCIJA

104 NEDELJNIKA i 12 poklon knjiga po neverovatnoj ceni od samo 11.999 dinara!

52 NEDELJNIKA i poklon knjiga “ISTORIJA 21. VEKA” za samo 7.999 dinara!