“To samo pokazuje koje si ti smeće, ti si g… Preneo mi je preteću poruku CIA”: U crnogorskom parlamentu se danas nisu nosile rukavice

0
Screenshot/Skupština Crne Gore

Sednica Skupštine Crne Gore na kojoj se razmatrao predlog zakona Demokratskog fronta (DF) za pomoć građanima i privredi kratko je prekinuta jer je došlo do verbalnog sukoba između poslanika DF Nebojše Medojevića i poslanika Socijaldemokratske partije (SDP) Ranka Krivokapića, prenele su podgoričke Vijesti.

Krivokapić je u izlaganju, između ostalog, rekao kako je virus nacionalizma u prethodnom periodu napao i  Crnu Goru, a Medojević mu je odgovorio da je isti slučaj sa mafijom kojoj je i Krivokapić kumovao.   

“Kolega Medojević i dalje staje na taj put koji ide ka samouništenju, ali to je njegovo pravo. Ja sam mu pomagao koliko sam mogao da do toga ne bude. Pomagao sam ti kad si sjedio kod Mila Đukanovića kao savjetnik za privatizaciju kad je rasla ta mafija”, rekao je Krivokapić, a Medojević mi je dobacio da “treba da podigne spomenik Stanku Subotiću na Cetinju”, prenose Vijesti.

Medojević je potom tražio reč posle diskusije Krivokapića i kazao je da je Krivokapić diskutovao o nečemu što nema veze sa predlogom zakona DF.

“On je ovdj pričao u mikrofon da li sam ja trezan ili nisam. Ovo što protestujem njemu neka ide na obraz. Mi smo dugo vremena potrošili zajedno.To mi je rekao više puta. Preneo mi je preteću poruku CIA. Da li je bio trezan i špijunčina CIA. Preneo mi je poruku u društvu direktora Agencije za bezbednost. Ja tebe čuvam, a ti mene ovde ovako blatiš pred ljudima i to radiš u kontinuitetu”, rekao je Medojević.

On je poručio Krivokapiću da njegove konstatatacije “samo pokazuju da je smeće i obično go**o…”. Posle toga je krenuo da izlazi iz sale, a potpredsednik Skupštine Genci Nimanbegu prekinuo je sednicu i izrekao opomenu Medojeviću.