“To je hajka protiv Trampa. Ko si ti da ukidaš pravo nečijoj supruzi da ima svoj stav”: Vučić podržao Aleksandra Kataija koji je izbačen iz LA Galaksija zbog žene

3
(BETAPHOTO/PREDSEDNISTVO REPUBLIKE SRBIJE/DIMITRIJE GOLL)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podržao je ove nedelje fudbalera Los Anđeles Galaksija Aleksandra Kataija koji je izbačen iz tima zbog skandala koji je napravila njegova supruga Tea Katai.

“Ono što su uradili na pojedinim društvenim mrežama je skandal nad skandalima, toga se svaki častan čovek gadi kada vidi. Kada imate stotine medija koji govore protiv vas… Oni su našem fudbaleru dali otkaz zato što je njegova žena rekla nešto što se njima nije svidelo? Kakve veze njegova žena ima sa tim kako on šutira loptu?! To vam samo govori o hajci i harangi koja se vodi protiv predsednika Trampa. Ko si ti da ukidaš pravo nečijoj supruzi da ima svoj stav? Ako je počinila krivično delo – goni je. Ako nije počinila krivično delo, ne razumem o čemu se radi”, rekao je predsednik Srbije tokom gostovanja u emisiji “Lice nacije” na TV Pančevo a prenosi Blic.

Podsećamo, Tea Katai, supruga našeg fudbalera je na društvenim mrežama vređala demonstrante koji su već danima na ulicama širom Amerike zbog ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda.

Kataijeva izabranica je uputila pregršt uvreda i negativnih komentara zbog čega je tim iz MLS-a otpustio srpskog igrača.

3 KOMENTARA

  1. Можда се и у овом случају председник изненади хајком на председника Трампа, када су управо двојица Американаца која су својим снимком исмевали смрт Џорџа Флојда, исказујући на тај начин свој став, суспендовани са посла Верујем да ће председник и у овом случају имати муке са својом памећу да овакве ствари схвати, а тек да прихвати, то би већ било превише.

  2. Tako se u normalnim drzavama reaguje na govor mrznje..bolje da cutis Cipuljicki vizionaru

  3. Бесмислене, сада већ скандалозне изјаве у сврху подршке Трамповог режима, а у циљу некакве имагинарне подршке у предстојећим преговорима о Косову, показују да господин председник превиђа стварност у којој се налази. Хајде што се тиче Србије, и да се прихвати. Ту је рођен, ту се школовао, правник је, а сада влада, па ништа не раузме. Али давати овакве изјаве за изливе расистичког беса, већ представљају увреду и за српско друштво, без обзира што се односе на ситуацију у Америци, тим пре. “О чему се ради”, па ради се о томе што је публика тог “Галаксија”, између осталог и она која је данас на демострацијама. Делом или у целости, небитно. Она која се бори за право и правду, односно спроводљивост, које, узгред, нема ни у Србији. Сутра ти и такви неће долазити на утакмице “Галаксија”, уколико се они на улуцама, на демострацијама, боре за једно, а у клубу им игра играч чија супруга подстиче оно против чега се они боре. и небитно је да ли се ради о: супрузи, брату, сестри,… Једноставно, неће долазити, а то значи и мање пара у каси. И нема ту никаквог гоњења, нема потребе, само се покажу излазна врата. На жалост, овога, оваквог понашања у Србији још увек нема, па је председник по мало збуњен, али треба да се искрено надамо да ће и овако нешто ускоро заживети као пракса и код нас.

Comments are closed.