“Ti si mi omogućio da živim, koračam, želim, volim. Sada se bori, pobedićeš”: Emotivna poruka devojke kojoj je Siniša Mihajlović platio operaciju srca

1
Profimedia

Podgoričanka Nikolina Radunović na svojoj Facebook stranici napisala je komentar posvećen Siniši Mihajloviću i poslala mu poruku podrške.

Pre 19 godina, Mihajlović je Nikolini finansirao operaciju srca, a nakon toga pokrio je i sve troškove lečenja.

Kada je objavio da boluje od leukemije, Radunovićeva je osetila potrebu da mu pruži podršku, zahvalna za sve što je bombardero uradio za nju.

Njenu objavu prenosimo u celosti.

“Jutro, 13. jul 2019. godine… Prva vijest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića. “Bolestan je”, kažu, “vodi životnu borbu”. Moj Siniša? Siniša, čija fotografija zauzima naslovni ekran mog telefona? Taj Siniša, Mihajlović Siniša – čovjek, fudbaler, rodoljub, humanista, otac, muž i veličina u svakom pogledu. 
Prije 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, da osjećam, želim, volim – a tebe možda i ponajviše. 
Voljela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao. Voljela bih da ti mogu doći u posjetu, kako si ti to činio. Ali ne mogu. Moja jedina pomoć će biti u molitvama – za još jednu tvoju pobjedu. Moliću se Bogu, u kojeg oboje vjerujemo… U nadi da te neće uskratiti za svoju milost… U nadi da neće zaboraviti tvoju velikodušnost i da će ti pružiti ruku isto kao što si je ti pružao hiljadama ljudi za svojih pola vijeka. 
Miha, legendo… Miha, kralju… Miha…. 
Bori se! Izdrži! Pobijedićeš!”

1 KOMENTAR

  1. Sinisa ti si ponos svih mladih, bezbroj puta si pokazao visoki patriotizam i kako se brane boje reprezentacije, a nemali broj i svoju ljudsku humanost, molicemo se svi Bogu, da ti da dovoljno snage da u potpunosti pobedis tvoj trenutni zdravsveni problem.

Comments are closed.