Tepić: Svesno obmanjivanje javnosti i manipulisanje, zato podnosimo krivične prijave…

1
(BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/DS)

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je danas da su Višem javnom tužilaštvu u Begradu podnete krivične prijave protiv premijerke Ane Brnabić, ministra zdravlja Zlatibora Lončara i četiri lekara člana Kriznog štaba, „zato što su svesno obmanjivali javnost“ povodom početka, trajanja i toka epidemije koronavirusa, a u vezi sa održavanjem izbora.

Krivične prijave su podnete „zbog sumnje u izazivanje opšte opasnosti i ugrožavanja života i zdravlja“.

Tepić je, posle podnošenja prijava ispred Višeg javnog tužilaštva rekla novinarima da su „oni svi zajedno obmanjivali javnost jos od marta kada su vrlo svesno tempirali ozvaničenje početka epidemije ili prvo zarazenog i prolongirali ozvaničenje epidemije“.

„Za njih je epidemija počela kao slučajno tek nakon raspisivanja izbora a završila se upravo pre nego što su izbori bili održani. Neće biti da je tako, mi raspolažemo dokazima da su vrlo svesno manipulisali informacijama i obmanjivali javnost, i da ironija bude veća ovaj takozvani Krizni štab zapravo ne postoji“, rekla je Tepić.

Krivične prijave su podnete i protiv Zorana Gojkovića, Darije Kisić Tepavčević, Branimira Nestorovića i Predraga Kona.

(Beta)

1 KOMENTAR

  1. Marinika, Marinika…. Sa kojom dozom kredibiliteta TI potenciraš priču o obmanjivanju javnosti !!! Hajde saberi se malo. Ovo svakako jeste tema za diskusiju, ali bez tebe…BEZ TEBE !!!

Comments are closed.