Telekom Srbija: Urušava nas prljava kampanja interesnog lobija

1
*ARHIVSKA FOTOGRAFIJA* Zgrada Telekoma Srbija u Beogradu. (BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/DS)

Kompanija Telekom Srbija saopštila je danas da tu kompaniju urušava interesni lobi na čelu sa tajkunima Draganom Djilasom i Draganom Šolakom, a da je cilj takvih napada sprečavanje uspona Telekoma Srbija.

“Telekom Srbija nikada nije krio svoju poslovnu saradnju sa jednim od vodećih digitalnih sistema u regionu, na čelu sa Wireless Media, koji ima vrhunsku ekspertizu i iskustvo u oblasti medija, telekomunikacija i internet poslovanja” navodi se u saopštenju.

Dodaje se da im je saradnja sa tim digitalnim sistemom značajno doprinela da na tržištu brzo odgovore konkurenciji u oblasti ponude TV kanala, proizvodnje multimedijalnog sadržaja kao i njegove digitalne promocije i distribucije.

Nakon višegodišnje saradnje, kako se navodi, Telekom može odgovorno da tvrdi da ona ima pozitivan efekat kako na njihov nastup na tržištu tako i na vrednost kompanije.

“Opravdanost ove saradnje su, pored svih upravljačkih instanci Telekoma Srbija, potvrdile i dve renomirane svetske revizorsko-konsultantske kuće”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da bi bilo koje poredjenje sa njihovom direktnom konkurencijom Junajted grupom, pokazalo da su sa neuporedivo manje finansijskih sredstava uloženih u razvoj medijskih sadržaja došli do toga da imaju lidersku poziciju na tržištu kada je reč o ponudi multimedijalnih sadržaja, TV kanala i digitalnih servisa

Ističe se da su sva poslovna dokumenta i svi ugovori Telekoma Srbija dostupni svim nadležnim organima, uključujući i Tužilaštvo, “ali ne i njihovoj direktnoj konkurenciji i njihovom poslovno interesnom lobiju, koji koristi sva sredstva da uništi njihovi kompaniju, uključujući i industrijsku špijunažu.

Opozicija je optužila Telekom Srbija da je od vlasnika i direktora firme Wireless media, Igora Žeželja kupila Kurir.

(Beta)

1 KOMENTAR

  1. Дајте неком способном ту компанију да не слушамо више овакве глупости. Урушиће вас сигурно неке лажи, а ви иначе одлично послујете ! Глупост. Од групе дудука који управљају овом компанијом више се и није могло очекивати. Дајте је правом менаџеру и од конкуренције ће остати само трагови, али, умете ли ви то и желите ли ви то ?

Comments are closed.