Tadić: “Vučićev kineski je nova predstava kojom pokriva sve afere”

5
Foto: Igor Pavićević

Bivši predsednik Srbije i predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić ocenio je kao veliku tugu za Srbiju obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića na kineskom jeziku kada je potvrdio posetu Kini.

Tadić je za list Danas naveo da je “problem u tome što je i to najmanje Vučićev problem, bilo da se radi o tome da on stvarno misli da je ovo normalno, bilo da nas namerno pravi ludima, želeći da novom predstavom pokrije sve afere njegove vlasti koje su spalile Srbiju”.

“Danas više niko ne može da predvidi krajnji ishod ovih ludosti”, poručio je Tadić.

Predsednik Srbije potvrdio je svoju posetu Kini u video snimku objavljenom na Instagramu na kojem govori na kineskom jeziku.

“Ovim putem želim da potvrdim svoju posetu Kini u aprilu, kao i zadovoljstvo i radost što će predsednik Si posetiti Srbiju krajem sledeće godine. Želim da zahvalim predsedniku Siju na njegovom vođstvu, kao i kineskom narodu na njihovom prijateljstvu i na sve češćim posetama Srbiji. Kina je jedan od naših najvećih partnera i učinićemo sve da se osećate kao kod kuće”, navodi se na stranici Budućnost Srbije uz video Vučića koji govori na kineskom.


5 KOMENTARA

 1. molio bih štovani skupe da mi objasnite
  kako to da najveći protivnici komunista sfrj
  zvani vadikali
  hrle već godinama u zagraljaj komunistima
  kineskim?

 2. Poruka na kineskom nije bila upučena nama, koji pojma nemamo kako kineski zvuči čak i na GOOGLE TRANSLATE več Kinezima kao što je Makron progovorio na srpskom SRBIMA u Srbiji i brilijantno vadio fleke od skandala na proslavi u Parizu. A, bivši predsenik bi trebao da se obseti da je on NAJUREN iz politike jer nije bio reizabran… Srbiju je jedino zanimalo da njemu vidi leđa i videla je i još neželi da vidi njegovo lice. Taj film se još nedaje kako je sam rekao.

 3. Gospodine Tadicu vi ste na srpskom rekli sta ste imali. Uz Kostunicu ste otpoceli s prodajom i unistavanjem srpske privrede i zatvaranjem fabrika prodajuci ih kriminalcima. Ovi sadasnji samo zavrsavaju taj posao.

 4. Za očekivati je da Vučićdlak želi da skrene pažnju sa korupcije u kojoj učestvuje, međutim, njegov” google translate” kineski ne može skrenuti pažnju sa korupcijionih aktivnosti u kojoj učestvuje, kao ni bilo koja druga od njegovih neuračunljivih izjava koje se sve češće pojavljuju u njegovim javnim nastupima.

Comments are closed.