“Tačno je da me je FSS kontaktirao. Bilo bi mi drago da se vratim, ali je neozbiljno da sedim na dve stolice…”

0
Profimedia

Legendarni srpski bivši fudbaler i aktuelni trener Bolonje Siniša Mihajlović oglasio se povodom spekulacija da bi mogao da preuzme mesto selektora fudbalske reprezentacije Srbije.

Povodom tih navoda, i izjave Milovana Đorića “da je Mihajlović pristao na funkciju selektora, ali da ujedno vodi i Bolonju i reprezentaciju, a da FSS to nije hteo da prihvati”, trener Bolonje se juče javio “Sportskom žurnalu” i izneo svoju verziju događaja koji se desio posle smene Ljubiše Tumbakovića.

“Tačno je da su me čelnici FSS kontaktirali u decembru, da sam bio prvi trener s kojim su razgovarali o preuzimanju selektorske funkcije”, rekao je Mihajlović i potom objasnio zbog čega je odbio funkciju.

“Bilo bi mi drago da se vratim, voleo bih da ponovo sarađujem sa sjajnim igračima kakve imamo i radim u Srbiji, međutim, nisam bio spreman da istovremeno obavljam dva posla. Rekao sam im da bi bilo neozbiljno da sedim na dve stolice i zbog toga sam se zahvalio na ponudi”, dodao je Mihajlović, a prenosi Blic.

Kako je on naglasio, daljih ubeđivanja nije bilo, on se zahvalio na ponudi FSS, ali i rekao da ima “nezavršena posla u Bolonji koja mu je duboko urezana u srcu”.

“Čelnicima Bolonje nisam ni predočio mogućnost da istovremeno vodim i ‘orlove’. Nisam želeo da napustim klub i tu se priča završila. Još jednom zahvaljujem rukovodstvu FSS na ponudi i žao mi je što nisam mogao da je prihvatim”, zaključio je Mihajlović.

SPECIJALNA NOVOGODIŠNJA AKCIJA

104 NEDELJNIKA i 12 poklon knjiga po neverovatnoj ceni od samo 11.999 dinara!

52 NEDELJNIKA i poklon knjiga “ISTORIJA 21. VEKA” za samo 7.999 dinara!