Svetski brend za profesionalnu negu kose konačno dostupan u Srbiji

  0

  Brend Toni&Guy sa salonskom ekspertizom dugom više od pedeset godina, koji omogućava profesionalnu, salonsku negu kose kod kuće, od sada se može kupiti i kod nas. Toni&Guy je zasluženi glavni sponzor Londonskog Fashion Weeka, gde je poslednjih 16 godina zadužen za stilizovanje smelih frizura u backstage-u.

  Toni&Guy kombinuje iskustvo nege kose u frizerskom salonu i ekspertize u negovanju kose. Izdvaja se po tehnologiji za jačanje vlasi koja prodire duboko u dlaku i pomaže obnavljanju oštećene i tretirane kose. Toni&Guy zna da je svaka žena posebna i da tokom dana, kao i kroz ceo svoj život, ima mnoštvo različitih uloga. Upravo iz tih razloga podržava i promoviše brzo profesionalno stilizovanje i negovanje kose sa smelim stavom, koje  inspiriše na izlaženje iz zone komfora.

  Kod nas se ekskluzivno u Lilly drogerijama mogu kupiti linije šampona, regeneratora, šamponi za suvo pranje kose i sprej za zaštitu od toplote, dostupni u kategorijama koje vode računa o svemu što je potrebno, bilo da je to volumen, definicija ili tekstura kose:

  Toni&Guy Damage Repair (šampon, regenerator, maska) –  revitalizuje vlakna kose, čineći je jačom i lakšom za oblikovanje. Protein iz vaše kose je ojačan i zaštićen, tako da je možete stilizovati i farbati baš onako kako volite.

  Toni&Guy illuminate blonde (šampon i regenerator) –  povećava vitalnost i sjaj plave  kose. Za istaknutu i jaku, prirodnu i farbanu plavu kosu.

  Toni&Guy Volume addiction (šampon i regenerator) – Šampon i regenerator u kombinaciji povećavaju volumen i pružaju izgled gušće kose, bez stvaranja osećaja težine.

  Toni&Guy Heat Protection mist – sprej za zaštitu kose od toplote koji štiti kosu od oštećenja izazvanih toplotom i do 230°C.

  Toni&Guy šamponi za suvo pranje kose (Sky High Volume i Express Reboost) šamponi za suvo pranje kose sa formulom koja apsorbuje ulje i pomaže da se volumen i frizura zadrže duže, i produži vreme između pranja kose.

  Toni&Guy je nastao je kao lanac frizerskih salona u Londonu ’60-ih godina XX veka, kada su nudili drugačije i moderne frizure i predstavljali promene u stilizovanju kose. Toni&Guy proizvodi za negu kose nastali su 2000-ih godina.

  Za informacije o aktuelnoj ponudi Toni&Guy proizvoda u Srbiji, pratite stranicu na Instagramu: @toniandguysrbija