„Svaka čast Novaku, jedini nas je podržao iz vrha…“

0
Novak Đoković, foto Profimedia

Švajcarska teniserka Belinda Benčić jedna od 72 učesnika Australijan Opena koji su već danima u potpunoj izolaciji u Melburnu.

Ona je naglasila da nemaju svi iste uslove u karantinu, a odala je priznanje prvom teniseru sveta Novaku Đokoviću koji je podigao glas protiv strogih mera u izolaciji.

Što se tiče ‘top karantina’ u Adelejdu, mogu to da razumem. Oni su najbolji, oni koji najviše čine za naš sport. Krejg Tili, direktor Australijan Opena, takođe veruje da oni na to imaju pravo. Meni je to u redu, ali pod uslovom da prestanemo da tvrdimo da se zalažemo za jednak tretman. Sa druge strane, više me zbunjuje činjenica da u hotelu neki teniseri imaju velike, a neki male sobe. Ja imam sobni bicikl, neki nemaju. Sve je to nepravedno,“ rekla je Benčić i nastavila:

„Zato želim da odam priznanje Đokovića. Uprkos činjenici da je njegov poredlog odbijen, on je jedini iz vrha koji nas je podržao. Lepo od njega.”

SPECIJALNO IZDANJE NEDELJNIKA NA SVIM KIOSCIMA: Hrabro i potresno svedočenje Milene i drugih devojaka o sistematskom zločinu kakav Beograd ne pamti. Cela priča o zlostavljanju, manipulaciji i prevari “vrsnog pedagoga” Miroslava Aleksića…

SVI ČITAOCI NA POKLON DOBIJAJU I KNJIGU O JOVANKI BROZ