Sukob navijača Partizana i policije u Budvi: Privedeno 25 osoba, policajac povređen, vaterpolo utakmica odložena

1
Foto: Profimedia

Zbog sukoba navijača Partizana i policije, vaterpolo meč između Primorca i Partizana u okviru regionalne A1 lige, koji je bio zakazan za subotu u 19 časova, odložen je za nedelju, a privedeno je oko 25 osoba.

Kako pišu Vijesti, u sukobima je povređen jedan policajac, a grad je blokiran. Utakmica će biti odigrana bez prisustva publike.

“Oko 120 navijača vaterpolo kluba Partizan, koji su došli u objekat u kome je trebalo da se odigra utakmica, odbilo je da se podvrgne redovnom detaljnom pregledu radnika koji su obezbeđivali događaj. Osim toga, pokušali su nasilno da uđu u unutrašnjost objekta, pa ih je budvanska policija upozorila, ali su se oni oglušili”, navedeno je u policijskom saopštenju.”Ova grupa navijača je udaljena sa bazena nakon čega su isti kamenicama gađali objekat i tom prilikom je nastala šteta na objektu i na službenom vozilu Uprave policije.”

Policija je, kako je navedeno u saopštenju, upotrebila zakonom predviđena sredstva prinude, a sa događajem je upoznat i nadležni državni tužilac.

Kako navodi portal Vijesti, navijači beogradskog kluba, nakon što ih je policija izbacila, kroz prozor su ubacili suzavac.

Utakmica se igra danas od 18 sati.

1 KOMENTAR

Comments are closed.