“Studenti kreću ka Vladi ako se do sutra ne ozvaniči odluka da ostanu u domovima…”

1
Foto: Igor Pavićević

Posle razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i studenata, studenti će ostati u domovima, uz nalaženje rešenja za povećanje epidemioloških mera, saznaje Blic.

Studenti u Studentskom gradu u Beogradu okupili su se večeras protestujući zbog najave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će zbog širenja koronavirusa biti zatvoreni svi studentski domovi, prenosi N1. Oni su kasnije krenuli u protestnu šetnju, uzvikujući “Nećemo kući”. Okupili su se kod kružnog toka nedaleko od zgrade Opštine Novi Beograd, i najavili da ako se sutra do 18 sati ne ozvaniči odluka da studenti ostanu u domovima, da će oni iz svih domova krenuti ka Vladi.

Predsednik Vučić večeras je najavio da će zbog širenja epidemije korona virusa svi studentski domovi u Beogradu biti ispražnjeni.

Studenti u Studentskom gradu u Beogradu okupili su se večeras protestujući zbog najave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će zbog širenja koronavirusa biti zatvoreni svi studentski domovi, prenosi N1.

Na tviteru su objavljeni snimci na kojima studenti burno negoduju zbog najave novih mera koje uključuju i zatvaranje studentskih domova.

 Tokom intervjua Vučića na RTS-u studenti iz Studentskog doma Slobodan Penezić u Beogradu reagovali su lupanjem u šerpe.

Vučić je večeras na RTS-u najavio da da će svi studentski domovi u Beogradu biti zatvoreni u okviru novih mera zbog širenja koronavirusa.

1 KOMENTAR

  1. a gde se to i kada dogodio taj “dogovor” Vučića i studenata?
    Koga bre vi ložite?

Comments are closed.