Struka – Otrov (Mascom / Honey Money Gang)

0

Beogradski reper Ognjen Kostić odabrao je nadimak Struka zato što je u tom nazivu sve sažeto: veština, umeće i znanje. Tih postulata Struka se pridržava već dvadeset godina. Bez obzira što su pojedini njegovi saborci odustali od hip-hop izraza bitno menjajući svoj pogled na žanr, Struka je ostao dosledan „staroj školi“ repa koji vešto kombinuje sa modernom produkcijom.

Posle kraće pauze, Struka se vratio na regionalnu hip-hop scenu u velikom stilu kao odgovorni urednik etikete Honey Monay Gang, jedinstvene i nezavisne hip-hop platforme koja neguje sve srodne aspekte urbane kulture mladih na lokalnom i regionalnom nivou.

Ujedno Struka se vratio muzici gostujući u Tamarinoj pesmi „Indigo“ i kroz rad u singlu „Efekat leptira“ (zajedno sa reperom Lud).

Konačno za lejbl Honey Money Gang, izlazi njegova potpuno nova pesma „Otrov“! Kompletno autorsko umeće i iskustvo koje je sazrevalo tokom poslednjih dvadeset godina sabijeno je u ovom apsolutnom hitu letnje sezone. Produkciju bitova potpisuje BM Rope sa kojim Struka planira nastavak saradnje i dodaje:

„Pesma „Otrov“ se po mnogo čemu razlikuje od svega što sam do sada radio. Odlučio sam da ona bude drugačija, ne da bih podilazio publici ili „išao u korak sa vremenom“, već zato što sam rad na ovoj pesmi doživeo kao izazov. Uživao sam tokom rada na njoj, nadam se da će publika to osetiti.“

Dostupno na: https://smarturl.it/strukaotrov