Stručni tim protesta “1 od 5 miliona” predstaviće zaključke i preporuke u oblastima slobode medija i izbora

2

Stručni tim koji je formiran u ime učesnika protesta “Jedan od pet miliona” predstaviće u ponedeljak, 3. juna, zaključke i preporuke u oblastima slobode medija i regularnosti izbora, a na osnovu zahteva iznetih na građanskim protestima, preneo je N1.

Kako se navodi, stručni tim je nakon više od mesec dana analize stanja medija i izbornih uslova, finalizirao svoj rad i dokumente, uključujući i preporuke za popravljanje stanja u navedenim oblastima.

Preporuke će, na konferenciji za medije, predstaviti profesorke Jovanka Matić i Snježana Milivojević, kao i docent Fakulteta političkih nauka Dušan Vučićević.

Prezentaciji preporuka prisustvovaće i ostali članovi Stručnog tima profesor Čedomir Čupić, novinar Vukašin Obradović, sociolog Zoran Gavrilović i politikolog Boban Stojanović.

2 KOMENTARA

  1. re: Čak 65 odsto građana izjasnilo se da ne podržava proteste „1 od 5 miliona“, pokazala je anketa na Fejsbuk strani Danasa, dok na isto pitanje na sajtu Danasa 68 odsto njih odgovorilo da podržava proteste.

    To je zato što manje SNS-ovaca prati Danas nego što ih koristi Facebook, dakle, većina u Srbiji podržava proteste.

  2. Kao i svake godine opet se linja, pa je potrebno vremena da vidimo u šta se ovaj put pretvorio, da bi sakrio da zaista nije za EU i da podizanje tenzija odgovara i njemu kao i Tajčiju i Pradadinaju, jer su sva trojica na taj način opstaju na vlasti, slično kao i u Bosni i Hercegovini.

Comments are closed.