Stefanović: “Priča o tome da je moj otac umešan u trgovinu oružjem je potpuna laž”

4
Foto: Tanjug

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je na konferenciji za novinare da je potpuna laž priča o umešanosti njegovog oca u trgovinu oružjem, prneoe je N1.

On je rekao da je i sama kompanija “Krušik” demantovala navode o umešanosti njegovog oca i da ne može da svakoj konferenciji da odgovara “na ista pitanja”.

“Kada nešto demantujete 20 puta, nema potrebe da demantujem i danas”, naglasio je Stefanović.

On je dodao da sa advokatom radi na većem broju tužbi i da će tužiti sve one koji tvrde da je “umešan u nešto nemoralno i nečasno zloupotrebivši položaj”.

Stefanović je istakao da on nije radio ništa protivzakonito i da veruje da ništa nezakonito nisu radili ni članovi njegove porodice.

Govoreći o optužbama zbog, navodno, fizičkog zlostovljanja koje je na račun Marka Bastaća izneo njegov kum Lazar Lešnjak, što je Bastać demantovao, Stefanović je izjavio da je  tužilac taj koji treba da odluči da li ima dovoljno razloga za početak pretkrivičnog postupka. 

“Taj čovek je uzbunjivač, javio se nadležnom državnom organu i tužilac je na potezu”, rekao je Stefanović na konferenciji za novinare i dodao da će se policija uključiti kada i ako dobije nalog tužilaštva. 

Ponudićemo i mogućnost poligrafa da se svako izjasni, dodao je on.

4 KOMENTARA

  1. Врховни мислилац, који промишља и одређује шта је кривица, а шта не, мериторно је поручио, да доказа нема ! Тако да ће, сва је вероватноћа, као и сллучају “женине тетке из Канаде”, изјава да сви лажу, бити сасвим довољна.

  2. Не разумем из ког разлога се господин министар бреца на оваква питања новинара, када је јавност упозната са гласним ћутањем свезнајућег модератора у одређивању шта је и чија кривица. Дакле, није било његове изјаве, као рецимо у случају Трга републике, “да је Весић уради све баш како треба”, што значи да ту ипак нечега има…

Comments are closed.