Stefanović: Nedopustivo napadati policiju, povređena 43 policajca tokom nereda

2
Foto Nedeljnik

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da “nedopustivi napadi na policajce, koji svakodnevno brinu o bezbednosti građana Srbije i rade jedan od najtežih poslova”.

“Svako ima pravo da protestuje, ali nema pravo da kamenicama zasipa policijske službenike. Sinoć su čak 43 policijska službenika povređena, jer su neki huligani očigledno mislili da je razbijanje glava pripadnika MUP-a poželjno i normalno ponašanje” naveo je Stefanović u saopštenju.

On je istakao da grupa nasilnika nije pokazala ni trunku poštovanja prema policajcima, hteli su da ruše zgradu Narodne skupštine, palili su automobile i kontejnere, lomili Beograd, i da će takvo ponašanje uvek naići na oštru reakciju policije.

“Podržavam sve pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova, jer su to ljudi koji su uvek štitili bezbednost Srbije, a to će činiti i ubuduće i neće dozvoliti bilo kome da gazi zakone naše zemlje”, navedeno je u saopštenju.

(Beta)

2 KOMENTARA

  1. Gle gle sada ovaj preokret….
    Juče kada se sudilo žandarmima zbog napada na dva brata (Malog i Vučića) sasvim druga priča je pričana!
    Koji đon od obraza moraš imati za ovakvo licemerje u javnosti….a brutalnost policije, prekomenrna sila…to se ne pominje?

Comments are closed.