Kako se “Starbaks” šolja pojavila u seriji “Igra prestola”

0
Foto: Profimedia

Ne, pojavljivanje papirnate “Starbaksove” šolje sa plastičnim poklopcem u najnovijoj epizodi serije “Igra prestola” nije bila reklama: u pitanju je najobičnija greška, saopštio je HBO.

To su potvrdili i producenti serije, ali i ljudi iz “Starbaksa”, koji tvrde da se kafa našla sasvim slučajno tu.
“Iskreno, iznenađeni smo što nije naručila Dragon Drink”, napisali su iz Starbaksa na Tviteru, aludirajući na piće iz svoje ponude.

Uprkos fenomenalnoj zanimljivosti epizode, “Starbaks” je preplavio društvene mreže, piše Varajeti.

“Latte koji se pojavio u poslednjoj epizodi bio je greška. Deneris je‚ u stvari, naručila biljni čaj”, navodi se u saopštenju kompanije.

Kafa se pojavila bukvalno na dve sekunde u sceni sa Kitom Haringtonom (32), koji glumi Džona Snoua i Emilijom Klark (32), koja tumači lik Deneris Targarijan, u napetoj epizodi u kojoj svi likovi koji su preživeli slave poraz Noćnog kralja banketom u dvorcu. Te dve sekunde bile su dovoljne. Na osnovu oblika i veličine, fanovi su pretpostavili da je u pitanju “Starbaks” šolja i ubrzo je taj haštag preplavio Tviter. A onda se pojavila i slika.

Umetnički direktor serije Hok Riter kaže da nije neuobičajeno da se takve stvari pojavljuju na setu, ali da često budu neprimećeni, i da mnogi budu izbačeni u finalnoj fazi.