Stalone i Ričard Gir se zamalo potukli zbog princeze Dajane: Šta je sve Elton Džon otkrio u memoarima

0

Zahvaljujući franšizama “Roki”, “Rambo” i “Plaćenici”, ceo svet zna da Silvester Stalone zna dobro da udari. Ispostavilo se da je jednom zamalo isprobao udarac na svom kolegi Ričardu Giru u svađi za naklonost princeze Dajane. Elton Džon u svojim memoarima “Ja”, prisetio se večere na kojoj je pozvao sve troje u svoj dom davnih devedesetih godina. Tenzija je bila tako velika da je umalo kulminirala tučom poznatih glumaca.

“Odmah je bilo jasno da Ričard Gir i Dajana imaju odličnu konekciju. Dok smo ćaskali, nisam mogao da ne primetim da je atmosfera u prostoriji bila čudna. Po načinu na koji ih je gledao, novo prijateljstvo između Gira i Dajane nije se dopalo Staloneu. Nije mu se dopalo uopšte“, napisao je Elton, prenosi Mens healt.

Foto: Profimedia

Pevač je bio izuzetno dobar prijatelj sa tragično nastradalom princezom. Ova anegdota datira tri ili četiri godine pre njene smrti. Stalone je upoznao princezu na dečjem dobrotvornom događaju 1993. godine i ostavila je na njega odličan utisak, piše Mens health.

“Mislim da se pojavio na žurci sa namerom da pokupi Dajanu, ali je onda video da su mu planovi za to veče upropašćeni“, dodao je Elton Džon.

Na svu sreću, domaćin je uspeo da razdvoji dvojicu glumaca i Stalone je bio “smoren” celo veče.

“Nakon večere, Dajana i Ričard Gir seli su ispred kamina, a Stalone je otišao kući u žurbi”, piše Elton Džon.

Dodao je i da je Stalone kasnije rekao da nikada ne bi došao na tu večeru da je znao da će “princ šarmantni” biti prisutan.