Šta je Vučić rekao o Seki Sablić, a šta ona o njemu?

1
fotografije Nedeljnik

Posle napada poslanika SNS Marka Atlagića na glumicu Jelisavetu Seku Sablić, oglasio se lider te stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić porukom „da nije saglasan sa načinom na koji se Atlagić obratio glumici“.

Vučić je sinoć gostujući na RTS-u rekao da ovo „šteti Srpskoj naprednoj stranci, iako znam da Atlagić to nije namerno uradio“. Vučić je, s druge strane, ipak rekao da je povod za Atlagićeve napade – intervju Seke Sablić u nedeljniku NIN bio „čisto politički“.

“Ni sa jednom rečenicom se ne bih saglasio. Ali, takođe nije bilo potrebno ni Marku da karakteriše i daje svoju ocenu kakva je Seka Sablić. To je politički pogrešno”, rekao je Vučić za RTS i dodao da su komentari koji su usledili, stigli od ljudi koji su „prozivali tako Lazu Ristovskog, Buleta Goncića, ali i Nenada Jezdića, jer je govorio na otvaranju autoputa”.

Kako prenosi portal Nova.rs, Seka Sablić je na pitanje šta misli o Vučićevim komentarima odgovorila da je „uopšte ništa ne zanima“.

“Uopšte me ništa ne zanima, zahvalila sam se svima koji su me podržali i ne ulazim dalje u priču”, rekla je ona za Nova.rs.

1 KOMENTAR

  1. Seka je carica, profesionalac i nema vremena za politikanstvo. Naravno da ima svoj stav i mišljenje. Sam čin jer nije napustila Srbiju, a imala je ponude, govori o stavu.

Comments are closed.