Srpska lista se oglasila o napadu na Rašića: “Njegov otac radi za Kurtija, ova tuča nije imala veze sa politikom”

1
Foto: Gračanica, Kosovo i Metohija (Profimedia/Ilustracija)

(Beta) – Predsednik Srpske liste Goran Rakić ocenio je danas da je prebijanje sina kosovskog političara Nenada Rašića posledica privatnih sukoba i da nema nikakve veze sa Rašićevim političkim delovanjem.

Rakić je u saopštenju ocenio da vlasti u Prištini nastavljaju pritisak na tu listu nakon izbore pobede sa ciljem razbijanja jedinstva koje je stečeno “teškom mukom”.

“Kao što ste i sami svedoci, napadi su orkestrirani i naređeni od strane Alјbina Kurtija, a realizuju se preko njegovih poslušnika, pre svih Rade Trajković i Nenada Rašića. Jučerašnji incident, tačnije organizovana tuča dve grupe mladića, u kojoj je povređeno više mladića među kojima i sin Nenada Rašića, je rezultat privatnih sukoba tih mladića, koji traje već nekoliko dana, i nema apsolutno nikakve veze sa političkim delovanje njegovog oca”, naveo je Rakić.

On je dodao da je to istina koja je poznata svima u Gračanici, pa i Rašiću i Radi Trajković, ali da su oni u dogovoru sa Kurtijem potrebili taj incident i pokušali da uzdrmaju slogu Srba, prikazujući taj incident kao politički.

“Kao predsednik Srpske liste, institucije kojoj na svakim izborima dajete svoje poverenje, imao sam obavezu da vam detalјno predstavim o čemu se konkretno radi, ali i da apelujem na sve vas da budete uzdržani, verujete svojoj državi i svojoj Srpskoj listi. Ovo naglašavam jer sam svestan da se na ovome neće završiti, i da će se nastaviti sa pritiscima, izmišlјotinama i lažima jer srpsko jedinstvo je bedem našeg opstanka, i ono što najviše smeta našim neprijatelјima. Zato su ovih dana na meti Kurtija i njegovih podrepaša predsednik Aleksandar Vučić i Srpska lista”, dodao je Rakić.

1 KOMENTAR

  1. Oni su stavili metu na celo Oliveru a i svima koji misle svojom glavom.Strasno je ziveti u ovakvoj .zemlji.

Comments are closed.