„Sreo sam Dodika u Beogradu i pozdravio, ali od njega nisam dobio ni reč, samo preki pogled…“

1
Printscreen/YouTube/RTS Oko - Zvanični kanal

„Kada sam se susreo sa Dodikom u Beogradu, rekao sam mu ‘poštovanje’, zbog pozicije koju on ima, jer predstavlja naše građane, i to bih opet učinio. Od njega nisam dobio ni reč, nego samo preki i mrki pogled“ rekao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković (27), koji je krajem januara posetio glavni grad Srbije, prenosi portal Nova.rs.

Stanivuković je nedavno posetio Beograd, gde je prisustvovao otkrivanju spomenika Stefanu Nemanji, a u masi ljudi koji su se okupili povodom ovog događaja, našao se i njegov politički neistomišljenik Milorad Dodik, sa kojim se posle dugo vremena susreo baš u prestonici Srbije.

„Žao mi je što čovek u tim godinama, nije mogao da uzvrati pozdrav. Niko nema ekskluzivno pravo da samo on dođe u Beograd. Drago mi je što je rukovodstvo Beograda i Srbije prepoznalo važnost i dali mi priliku da iz prvog reda predstavljam građane najvećeg grada Srpske, zajedno rame uz rame sa gradonačelnikom Beograda, jer to mesto zaslužuje Banjaluka. Mi ćemo znati da uzvratimo gostoprimstvo, a vrata Banjaluke će takođe biti otvorena” rekao je Stanivuković.

1 KOMENTAR

Comments are closed.